Even voorstellen

Ik ben Lucia van den Bogert en ben ruim vijfendertig jaar werkzaam geweest als apothekers-assistent in openbare- en ziekenhuisapotheken.
Een uitdagende combinatie met natuurgeneeskunde! Het beste wat Nederland te bieden heeft op regulier gebied qua kennis en kunde gekoppeld aan het holistische beeld van de complementaire geneeswijzen. Heel langzaam gaat de reguliere zorg zich meer en meer toespitsen op het individu. En wordt van therapeuten verwacht dat ze kennis hebben van pathologie en fysiologie.

Ik ben in 2018 begonnen als docent bij de HVNA (Opleiding op HBO-niveau tot Natuurgeneeskundige of Homeopaat te Arnhem) in de afdeling Natuurgeneeskunde. In 2004 ben ik zelf afgestudeerd aan deze HVNA en sindsdien voer ik een praktijk aan huis, heb ik reinigings- en verwenweekenden begeleid en les gegeven aan de Academie voor natuurgeneeskunde te Utrecht en Bloemendaal in oogdiagnostiek.
Na de opleiding natuurgeneeskunde heb ik me verder verdiept in orthomoleculaire therapie en voeding, darmdiagnostiek en fytotherapie.

Ik ben geregistreerd bij beroepsvereniging NWP (beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig werkende professionals, http://www.nwp-natuurgeneeskunde.nl) waardoor de behandelingen (voor een deel) vergoed worden via de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering.
Meer informatie over vergoeding per verzekeraar en per aanvullende verzekering kunt u vinden op:
www.nwp-natuurgeneeskunde.nl/verzekeraars

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.